Tips van Oermensjes:

Merken in de webshop:

Groene Duurzame Webwinkel met verantwoorde producten voor ouders en hun kinderen

Oermensjes is de groen-goed webshop voor jou en je kind. Mooie, fijne en duurzame producten, gemaakt op een eerlijke manier, zonder toegevoegde rommel.

Zo verkoopt Oermensjes een groot assortiment aan knutselspullen van Ökonorm. Liever met Babygebaren aan de slag? Probeer dan eens een dvd van Lotte en Max of speel een spelletje met de gebarenkaarten.

Handige herbruikbare spullen voor onderweg

Handig voor onderweg zijn de drink in the box bekers, de wetbags van ImseVimse voor je natte spulletjes en de Squiz hervulbare knijpzakjes.

Broodtrommels en drinkbekers voor naar school en werk

Voor naar school of je werk kun je kiezen uit verschillende lunchtrommels. De Yumbox heeft verschillende vakjes, en is ook in een kleine variant beschikbaar. Oermensjes verkoopt daarnaast ook diverse RVS broodtrommels.

Duurzaam houten speelgoed voor kinderen

Op zoek naar speelgoed voor kinderen? Oermensjes verkoopt prachtig houten speelgoedfiguren van Holztiger, en handgemaakt speelgoed van Goki, Grimms en Grapat. Oermensjes heeft ook mooi duurzaam speelgoed van Greentoys,

Verantwoorde cadeautjes voor jezelf of anderen 

Op zoek naar cadeautjes, bij Oermensjes kun je verschillende mysteryboxen kopen. Kies zelf een thema, en wij maken er een leuke verrassing van. Zoek je een cadeautje voor jezelf? Waag je dan aan een van de bijzondere, lekkere smaken van Tony’s Chocolonely. Wil je een verlanglijstje samenstelen? Informeer naar de mogelijkheden via de verjaardagsservice.

De laatste blogs van Oermensjes

Uitgelicht

duurzame verrassingsdoos

Mysterybox – een leuke verrassing

Een leuke verrassing ontvangen of geven? Als je een Mystery box koopt, weet je niet wat je ontvangt of geeft. Ben je dus op zoek naar een leuk kado voor een kind in een bepaald thema? Geef het door en we maken er een leuke verrassing van. Kijk hier voor de Mysteryboxen, of hier voor een blog over mysteryboxen

cadeautip voor papa

Alles voor papa’s / mannen

Is je man of vader binnenkort jarig en wil je hem een leuk en duurzaam cadeautje geven, of ben je op zoek naar iets leuks voor vaderdag. Oermensjes een aantal leuke tips voor cadeaus waar je hem blij mee maakt.

 

de leukste lunch

Vakjes lunchtrommel

Bento lunchtrommels zijn erg populair op school, maar wat stop je er nu in? Hier een aantal leuke tips voor je vakjeslunchtrommel. Zo geef je je kinderen een leuke en gezonde lunch mee naar school.

Lijk het je ook leuk om ideëen uit te wisselen over groen-goed producten, en ervaringen over duurzaam opvoeden met elkaar te delen? Schrijf je dan nu in voor de Groen Goed Gebabbel Facebook groep.