Tel af naar kerst, en ontvang elke dag een leuke verrassing bij Oermensjes

Elke dag een leuke verrassing tot aan Kerst!

Elke dag verschijnt hier een leuke verrassing tijdens de Advent periode. Kijk vanaf 09.00 uur ‘s ochtends wat de actie van de dag is.

Advent is de periode van voorbereiding op het Kerstfeest. De Adventsperiode begint vier zondagen voor Kerst en duurt tot Kerstavond. Dit jaar begint Advent op zondag 29 november. Het woord ‘advent’ komt van het Latijnse woord ‘adventus’ en betekent ‘komst’. Er wordt toegeleefd naar Kerstmis, het feest van de komst (de geboorte) van Jezus. 

Dat klinkt alsof de Adventsperiode alleen maar voor gelovigen is. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Voor mij persoonlijk bijvoorbeeld is het ook een periode van plannen maken en vooruit kijken naar een nieuw jaar om fris aan te beginnen. Maar ook uitkijken naar dagen die langzaam weer langer worden, toe zijn aan licht.

Daarom bedacht ik een Adventskalender voor alle Oermensjesfans. Niet om nu van het Sinterklaasfeest, drie weken door te stuiteren en uitgeput te eindigen bij Kerstmis, maar wel om jullie te bedanken voor je Oermensjes-enthousiasme. Daarom vind je hier de komende Adventsperiode heel veel leuke cadeautjes. Het idee is simpel: iedere dag om 9 uur gaat er een nieuw vakje open. Daarachter vind je bijvoorbeeld een knutseltip, een recept, een kortingsactie of een gave give-away.

Lijk het je ook leuk om ideëen uit te wisselen over groen-goed producten, en ervaringen over duurzaam opvoeden met elkaar te delen? Schrijf je dan nu in voor de Groen Goed Gebabbel Facebook groep.

9 reacties op “Elke dag een leuke advent verrassing

    • brechje koster zegt:

      Hoi Karina, veel verschillende mogelijkheden: knutsel ze van wc rolletjes of pijpenragers. Of als je super crea bent beschilder je houten pegdolls. Hier zijn het de playmobilpoppetjes van pieten, maar je kunt natuurlijk ook een gewoon playmobilpoppetje een hoedje met een veer geven.

  1. miranda zegt:

    Ik doe graag mee voor die moster gele drinkfles wat een prachtige fles en zou hem graag winnen voor mijn dochter die nu op een uitvaart is voor een client maar zie niet waar ik reageren moet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *