Back to school

Back to School! 

Stapelkorting op drinkbekers, broodtrommels, herbruikbare lunchzakjes en knijpfruitzakjes

2-3 producten = 10% korting

4-5 producten = 12,5% korting

6 of meer producten = 15% korting

De Back to School aanbieding:

Binnenkort starten de scholen weer. Tijd om te shoppen voor een nieuwe broodtrommel, drinkbeker of snackzakje. Bij Oermensjes kan dat nu heel voordelig. Mix en Match de hele maand augustus en krijg een fijne stapelkorting.

Looptijd actie: 1 t/m 30 augustus. LET OP! Oermensjes viert ook vakantie. Tussen 7- 20 aug worden geen bestellingen verzonden, daarbuiten binnen 48 uur.

Spelregels:

-Deelnemende merken: Drink in the Box, Roll ‘n eat, Itzy Ritzy ‘snack and everything bag’, Squiz herbruikbare knijpfruitzakjes, Yumbox, Blue Water Bento, Klean Kanteen.

-Niet geldig i.c.m. andere kortingen/ reeds bestaande aanbiedingen. De korting wordt automatisch berekend, je hebt geen code nodig. De back to school-korting is alleen geldig in augustus.

Broodtrommels

Yumbox Wrap Bands

7.95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Broodtrommels

Snack ‘n Go Tiles

9.95

Broodtrommels

Snack ‘n Go Eco

9.95

Broodtrommels

RVS Spork

5.95
Actie
18.9520.95
Uitverkocht

Broodtrommels

Eco seal cup trio

35.95
23.95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
35.95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
35.95
12.99

De meest verkochte broodtrommel in de Oermensjes webshop? De Yumbox.

De Yumbox is een kindvriendelijke, bento, lunchtrommel speciaal ontworpen voor kinderen en ouders. Yumbox is gemaakt van super sterk, BPA vrij, veilig materiaal.

De Yumbox is ontworpen door Maia and Daniela, twee moeders die zich hebben toegelegd op het bijbrengen van gezonde eetgewoontes bij kinderen. De inspiratie kwam voort uit de lunches die geserveerd werden op de school van de kinderen van Maia. Zij kregen een gevarieerde en gebalanceerde lunch. Maia en Daniela wilden het mogelijk maken voor kinderen om waar ze dan ook zijn zo’n gevarieerde lunch te kunnen eten – en zo ontstond de Yumbox.

Wat zijn ze handig! Deze broodtrommels hebben 3, 4, 5 of 6 vakjes voor verschillende hapjes. Het allerbelangrijkste is dat ze lekvrij zijn! Zo komt de yoghurt niet over je boterham of het fruitsap op je cracker. Ideaal. Daarnaast hebben ze vrolijke kleurtjes, zijn ze makkelijk te openen en kunnen ze in de vaatwasser. Tadaa, ik ben om!

Uiteraard zijn de Yumboxen (Original met 6 vakjes, Tapas met 4- of 5 vakjes, Panino met 4 vakjes en Mini-snack met 3 vakjes) gemaakt van BPA/ Weekmaker-vrij materiaal. Niet giftig dus. De tray (die ook los te koop is, zodat je je eigen broodtrommel kunt mixen en matchen) kan ook in de magnetron mocht je deze als bordje willen gebruiken. De tray is gemaakt van tritan, net  als de Drink in the box.

Wil je weten hoeveel er in een yumbox past? Lees mijn blog en bekijk het filmpje.