broodtrommels

Broodtrommels met vakjes

Lunchboxen met vakjes zijn perfect voor een gezonde en gevarieerde lunch. Zo kun je naast je boterham ook gezonde snacks meenemen. De trommels zijn lekvrij, dus je kunt zelfs een gezonde dip, of yoghurt inpakken.  Er zijn trommels met drie, vier, of vijf vakken. Daarnaast zijn er ook kleine lunchdozen, ideaal voor het 10 uurtje.

Trommels met vakjes
lunchtrommel met een vak

Broodtrommels met een vak

Klassieke lunchtrommels met één vak bieden de meeste ruimte voor je boterhammen. Oermensjes heeft sterke en duurzame RVS trommels met leuke prints.Gemakkelijk te openen door kleine kinderhandjes. Ook lekvrije RVS trommels, mocht je zelf een salade mee willen nemen.

Trommels met enkel vak
meenemers voor onderweg

Meenemers

Herbruikbare boterham zakjes, snackbags en andere duurzame meenemers. Je vindt een ruim assortiment bij Oermensjes. Denk bijvoorbeeld aan de handige snack in the box, of de mooie herbruikbare zakjes van Lunchskins. Natuurlijk kun je je lunch ook meenemen in een bijenwas doek, die je simpel even afspoelt voor het volgende gebruik.

Meenemers

De leukste webshop voor lunchtrommels en broodtrommels

Oermensjes is de leukste webshop voor je lunch. We bieden een ruim assortiment broodtrommels. Oermensjes probeert een zo verantwoord mogelijk assortiment te voeren met trommels zonder milieubelastende materialen. Hier vindt je hippe broodtrommels, lunchboxen met meerdere vakken, en herbruikbare boterhamzakjes voor onderweg.

Oermensjes heeft onder andere de Yumbox, the Zoo, Lunchkins, Blue Water Bento en de Snackinthebox in het assortiment.

Lunchboxen met meerdere vakjes

Uitverkocht

Broodtrommels

RVS Spork

5.95
Uitverkocht
34.95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
29.95

Lunchboxen met een vak

Uitverkocht

Broodtrommels

RVS Broodtrommel Beer

17.95

Broodtrommels

RVS Broodtrommel Hert

17.95
Uitverkocht

Broodtrommels

RVS Broodtrommel Wolf

17.95

Broodtrommels

Eco seal cup trio

35.95
23.95

Broodtrommels

RVS Broodtrommel Vos

17.95

Meenemers