Oermensjes 3 jaar

Dit weekend is het zover: Oermensjes bestaat drie jaar. Dat moet driedubbel gevierd worden. Drie dagen lang, met drie acties per dag. Klik hieronder op de aanbieding van jouw keuze en kom direct op de goede productpagina. Volg natuurlijk het evenement op facebook, zodat je als eerste op de hoogte bent.

Feest: Oermensjes drie jaar

Zondag 24 mei, van 09.00 tot 12.00

Op alle JOHA-kleding. Code = feest3

Feest: Oermensjes drie jaar

Zondag 24 mei, van 14.00 tot 17.00

Op alle afwasbare én afpelbare nagellak. Code = Feest4

Feest: Oermensjes drie jaar

Zondag 24 mei, van 19.00 tot 22.00

Op alle losse figuren van Holztiger

 

Spelregels Oermensjes’ feestweekend

Het driejarig bestaan van Oermensjes wordt gevierd tijdens het feestweekend van 22/23/24 mei 2020. Drie dagen lang zijn er, iedere dag, drie acties. Iedere actie duurt drie uur waarbij de klok hier op de site bepalend is.

Je kunt alleen van de korting gebruik maken als je je bestelling in het juiste tijdvak plaatst. Eerder of later geldt de korting niet. Natuurlijk mag je bestellingen combineren, geef dit even aan bij de opmerkingen in het bestelproces. Mocht je uiteindelijk boven de €75,- uitkomen dan krijg je eventueel te veel betaalde verzendkosten terug in de vorm van een cadeaubon.

Verzenden gebeurd maandag, op volgorde van binnenkomst. (Op vrijdag, zaterdag en zondag verstuur ik dus geen bestellingen.)

De acties staan op zichzelf en zijn niet te combineren met andere kortingscode’s, acties of aanbiedingen. Per actie staat er duidelijk omschreven welke producten meedoen. Mysteryboxen, voordeelpakketten en cadeaubonnen zijn altijd uitgesloten van deelname.

Tijdens dit feestweekend zijn de ruil- en retourregels van Oermensjes van toepassing. Vragen en opmerkingen kun je tijdens het feestweekend het beste stellen per e-mail.

 

Lijk het je ook leuk om ideëen uit te wisselen over groen-goed producten, en ervaringen over duurzaam opvoeden met elkaar te delen? Schrijf je dan nu in voor de Groen Goed Gebabbel Facebook groep.