Green Toys

Uitverkocht
12.49

Buiten spelen

Green Toys sleepboot

14.95

Green Toys is gemaakt van gerecyclede flessen

Al het speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk oude plastic melkflessen, net zoals de flessen die je in je koelkast hebt staan. Naast de plastic flessen worden er ook andere plastic spullen toegevoegd wanneer nodig, zoals bijvoorbeeld het lege yoghurt bekertje dat je net hebt gebruikt.  Al het speelgoed is 100% gerecycled. Door gerecycled plastic te gebruiken zorgt Greentoys ervoor dat het materiaal niet als afval in het milieu beland.

Ook de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled. Er is geen plastic toegevoegd, dus geen plastic folie, stickers, of wat dan ook.

Greentoys is een bedrijf uit Californie, Verenigde Staten. Al het speelgoed is in de VS bedacht en gemaakt, en heeft daardoor alleen de reis van de VS naar Nederland afgelegd en geen stap verder. Greentoys zorgt voor een zo kort mogelijke productie cyclus.

Van idee tot implementatie, alle producten zijn met een doel gemaakt. Het doel dat Greentoys heef bij ieder ontwerp is dat een kind zegt: ‘wow wat cool’ – dat is zeker gelukt!