Inloopmomenten bij Oermensjes

Wil jij ook eerst een product bekijken, voelen, ruiken voordat je het eventueel aanschaft? Dat kan! Wees welkom tijdens de inloopmomenten bij Oermensjes. Iedere elke woensdagavond (18.30- 20.00) en elke vrijdagochtend (09.00-11.00) open ik het magazijn voor jou! Kom langs, bekijk, voel, stel je vragen en drink gezellig een kopje thee mee. Je kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, het speelhuisje staat klaar. (Er is geen aankoopverplichting, je mag vrijblijvend langskomen)

Tot en met 19 januari 2021 zijn er géén inloopmomenten. Afhalen van je bestelling is wel mogelijk.

Puzzelbank Barendrecht

Tot en met 19 januari is het niet mogelijk je puzzel te komen ruilen. Per 1 december vind je bij Oermensjes ook een filiaal van de Puzzelbank. Lever jouw puzzel in en ruil deze tegen een “nieuw” exemplaar. Zo helpen we elkaar aan een nieuwe puzzel. Uiteraard is de door jou ingeleverde puzzel compleet en heel. Alle puzzels zijn welkom; voor volwassenen en voor kinderen. Je ruilt 1 puzzel tegen 1 puzzel.

LET OP! Ivm het corona-virus gelden de volgende regels voor je bezoek aan het Oermensjes-magazijn:

-er is plek voor 3 bezoekers tegelijk. Kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee. Zijn er meerdere mensen in de loods dan kun je buiten even wachten.

-bij binnenkomst (en als je wilt bij het weggaan ook) ontsmet je je handen. Het dragen van een mondkapje is zeer gewenst.

-voorlopig zijn er géén koffie/thee faciliteiten, je kindje voeden kan prima. Het toiletgebouw is voorlopig gesloten.

-eventuele aankopen kunnen enkel met pin betaald worden. Het apparaat wordt na iedere transactie ontsmet. Contactloos betalen heeft de voorkeur.

-heb je verkoudheidsklachten of voel je je niet helemaal fit? Shop dan online op www.oermensjes.nl en kies voor ‘afhalen’. Je bestelling staat dan op een afgesproken moment bij de deur, klaar om door jou meegenomen te worden.

 

Kom je liever op een ander moment? Maak dan een afspraak om langs te komen.

LET OP! De inloopmomenten zijn niet geschikt voor het volgen van een draagconsult. Hiervoor plan ik graag in overleg met jou een rustig moment.

Routebeschrijving:

De loods ligt op een klein bedrijventerrein. Dit terrein ligt onder aan de middeldijk. Fiets/rij via het fietspad naar beneden. Neem de linker inrit (te herkennen aan het bord ‘bedrijfsruimtes te huur’). De loods die je aan het einde van het pad ziet liggen is die van Oermensjes. Parkeren kan gratis én voor de deur. Waarbij je vriendelijk wordt verzocht om NIET te parkeren op het terrein van de dansschool.