Scheren met echt mooie scheerzeep

Oermensjes voert het assortiment puur natuurlijke, biologische zepen van Werfzeep. Ook voor mannen zit er iets bij, wat dacht je van handgemaakte scheerszeep? Deze is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en schuimt goed op. 

Mannen, weg met die plastic lunchzakjes 

De tijd dat je op je werk met een plastic boterhamzakje aan komt is toch echt wel voorbij. Je lunch of je gezonde snack neem je mee in een herbruikbare boterhamzak van Lunchskins. Deze zijn beschikbaar in vele leuke kleuren en in meerdere formaten.

Bekijk alles voor papa's en andere stoere mannen

3.95
8.95

Duurzame cadeau tips voor mannen

Een duurzaam kado voor hem

Is je man of vader binnenkort jarig en wil je hem een leuk en duurzaam cadeautje geven. Hieronder een aantal leuke tips voor cadeaus waar je hem blij mee maakt. 

Reduce, Reuse, Recycle

Groen doen hoeft helemaal niet stoffig te zijn, er zijn tegenwoordig zo veel duurzame alternatieven voor plasticzakjes, of wegwerpartikelen

Duurzame boterhamzakken en lunchzakken zijn een leuk alternatief voor plastic boterhamzakjes. Dus zit je vent veel in de auto, of neemt hij boterhammen mee naar zijn werk, dan zijn de lunchzakjes van Lunchskins een handig alternatief voor plastic zakjes. Ook handig voor als je naar het bos ingaat, of een dagje op pad gaat. 

Lunchskins – lunchzakjes

Naast de herbruikbare lunchzakjes, zijn er ook herbruikbare broodzakken of herbruikbare groentezakken, ideaal om boodschappen te gaan doen, en de plastic zakjes links te laten liggen.

Een Ervaring rijker

Het is ook leuk om een ervaring te geven in plaats van een fysiek kado. Zeker als je lekker aan het ontspullen bent en er geen nieuwe dingen bij hoeven.

Denk bijvoorbeeld aan een avondje naar het theater of naar de sauna. Als je graag buiten bent, is Geocachen wellicht leuk om te doen, je vindt er hier een blog over.Neem je de kinderen mee, dan vindt je hier een aantal leuke uitjes in Nederland met kids.

Klean Kanteen – mooie duurzame flessen

Ik betrapte me er vroeger ook wel eens op, dat ik bij de supermarkt een flesje water kocht voor onderweg. Belachelijk natuurlijk, we hebben het lekkerste water van de wereld in Nederland, en al dat plastic dat op de afvalhoop belandt..

Klean Kanteen heeft hele mooie drinkflessen voor mannen, echt daar mogen ze mee gezien worden. Je vindt flessen in de maten 800 ml, 530 ml, en kleintjes van 355 ml. Ze zijn beschikbaar met schroefdop of sportdop.

Laatste Blogs van Oermensjes

Nieuwste producten in de winkel

Oermensjes denkt niet alleen aan Mama’s en hun kinderen, nee ook voor groene vaders zijn er genoeg leuke duurzame cadeaus. Hier vindt je allerlei leuke dingen waar je mannen blij mee kunt maken. Heb je ook nog tips, laat het ons dan weten – we breiden de lijst graag uit! 

#duurzamevaders,#duurzaam,duurzame vaders,groene vaders, kados voor groene vaders, duurzame kados voor papa, groene papa’s, groene mannen, kado voor mannen, kado voor hem, duurzaam kado voor mannen.