Product review: smeerbare deo

oermensjes we love the planet

Smeerbare deo. Ja, ook ik trok mijn wenkbrauwen op toen ik daar voor de eerste keer van hoorde. Maar inmiddels wil ik niks anders meer, ik ben fan!

Jarenlang gebruikte ik deo-spuitbussen van diverse merken. Ik zweet best veel en spoot zo 4x per dag een lading deo. Om mezelf na een paar uur toch weer te ruiken. Daarnaast had ik het idee dat er ook een heleboel verloren ging, verwaaide door de spuitbus. Dat waren voor mij de voornaamste redenen om op zoek te gaan naar een alternatief. Ik hoorde van “We love the planet” en alleen al van de naam moest ik glimlachen. Nou van de werking nog veel meer.

Je smeert 1x per dag (in mijn geval ‘s ochtends direct na het douchen, voor het aankleden) een klein beetje onder iedere oksel. Dat werkt voor een hele dag. Ja, dat lees je goed 😉 Natuurlijk zweet ik nog maar je ruikt niks meer. Zelfs niet met hoge zomertemperaturen. Daarnaast geeft het geen vlekken in de kleding en doe ik veel langer met een potje.

We love the planet specials- smeerbare deo in een blikje

Er zijn zes verschillende kleuren, die staan voor 6 verschillende geuren. Met 100% natuurlijke ingrediënten en biologisch gecertificeerd is deze deo een fijne aanvulling op de Oermensjesshop.

We love the planet- deodorant

Natuurlijk zijn de deo’s van We love the planet niet de enige smeerbare deo’s die er op de markt zijn. Zo probeerde ik ook ‘lekker in een potje’, die gewoon bij de Albert Heijn te koop is. Op het eerste gezicht goedkoper dan We Love The Planet. (€7,- versus €11,49) maar aangezien de inhoud de helft is, ben je duurder uit. Daarnaast ben ik er niet tevreden over. Ik moest zeker 2-3x per dag smeren en rook mezelf steeds sneller. De geurtjes van ‘lekker in een potje’ zijn heerlijk, de schroefdeksel praktisch en het past zo in je broekzak, maar voor mij werkt deze smeerbare deo niet goed genoeg.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • biologisch gecertificeerd
  • zuiveringszout neutraliseert de zweetlucht op een natuurlijke manier
  • kokosolie, maiszetmeelpoeder en bijenwas als basis, houdt je huid heerlijk zacht
  • geuren zowel voor vrouwen als mannen
  • geleverd in een blikje: dat heeft een recyclingspercentage van 95% en is daarmee de beste gerecyclede verpakkingssoort in Nederland.
  • mag mee in het vliegtuig
  • inhoud 48 gram: genoeg voor 2-3 maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog steeds brengt Oermensjes elke werkdag bestellingen weg. Het is echter heel druk bij PostNL, waardoor jouw bestelling langer onderweg kan zijn. Hou hier rekening mee bij het bestellen.
De waardering van www.oermensjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 58 reviews.