Voor kinderen

Voor volwassenen

Snack'n Go Snackzakjes

snack'n rollHerbruikbare boterhamzakjes voor het meenemen van boterhammen of snacks.

De Snack'n Go zijn handige herbruikbare zakjes voor je boterhammen of snacks. Ze zijn handig als je een dagje op pad gaat, voor naar het werk, of op school in de pauze. 

De Snack'n Go zakjes zijn gemaakt van katoen, en je sluit ze af met klittenband. De sluiting is makkelijk open te maken, zelfs door kleine kinderen. De snackzakjes hebben het perfecte formaat voor een boterham of een snack. Doordat de zakjes waterdicht zijn kun je er ook makkelijk vers fruit in kwijt.

De Snackzakjes maak je schoon met een vochtige doek, en als ze heel erg vies zijn kunnen ze gewoon in de wasmachine.

Boc’n Roll Foodwrap

boc'nroll

De Boc'n Roll Foodwrap  is een herbruikbare foodwrap. Pak je lunch in en neem hem mee. Lunchtijd? Je foodwrap wordt een waterafstotende placemat.

Deze herbruikbare wrap is een prima alternatief voor plastic boterhamzakjes. De wrap is behoorlijk groot, en daarom kun je naast je boterhammen er ook je andere lunchgerechten in meenemen - je fruit, snacks, etc.  Je sluit de wrap heel makkelijk af met een klittenband.

Na het gebruik vouw je hem makkelijk weer op, stopt em in je tas en klaar! Deze Boc'n Roll is dus een echte Reuse, Reduce, Recycle topper!.

Heb je hem vies gemaakt, dan kan hij gewoon met een vochtige doek schoongemaakt worden. Je kunt de Boc'n Roll ook in de wasmachine stoppen.