gepersonaliseerde yumbox

Hoe leuk is het om je Yumbox te bedrukken met de naam van je kind? Bij Oermensjes kun je op iedere Yumbox die je koopt een naam en een figuurtje laten bedrukken. Zo heeft je zoon of dochter straks een Yumbox die niemand anders heeft. 

Yumbox Original

Yumbox Original – bedrukt met naam

Yumbox Original – bedrukt met naam en plaatje van een vlinder

Yumbox Original – bedrukt met naam

Yumbox Original – bedrukt met naam

Yumbox Original – bedrukt met naam en plaatje van auto

Interesse in de Yumbox Original? Klik dan op de onderstaande link om de verschillende Yumbox Originals te bekijken. Als je weet welke je wilt kopen, dan kun je tijdens het bestelproces een naam (+3.95)  of naam en plaatje (+€5.95) toevoegen. 

Koop een Yumbox Original

Yumbox Panino

Yumbox Panino

Ben je een fan van brood, dan is de Yumbox Panino de trommel voor jou. De Yumbox Panino is ideaal voor broodjes, wraps, salades en meer! Deze Yumbox heeft een groot vak, en drie kleine vakjes. Het grote vak is voor boterhammen, en in de kleine vakjes kun je makkelijk stukjes appel, nootjes, worteltjes, of iets anders kwijt. De Yumbox is lekvrij.

Yumbox Panino – bedrukt met naam en plaatje van een hartje

Yumbox Panino – bedrukt met naam

Yumbox Panino – bedrukt met naam en plaatje van een vlinder

Interesse in de Yumbox Panino? Klik dan op de onderstaande link om de verschillende Yumbox Panino’s te bekijken. Als je weet welke je wilt kopen, dan kun je tijdens het bestelproces een naam (+3.95)  of naam en plaatje (+€5.95) toevoegen. 

Koop een Yumbox Panino

Yumbox Mini-snack

Yumbox Mini Snack – de ideale lunchtrommel voor een tussendoortje

Neem gezonde snacks mee in je Yumbox MiniSnack doos met 3-vakjes. Ideaal voor het tussendoortje, een halve dag op school, voor naschoolse activiteiten, of mee naar de sportvereniging.  De Yumbox Mini Snack box is de kleine versie van de Yumbox Panino en de Yumbox Classic.

2 Keer de Yumbox Mini Snack  – bedrukt met naam

Yumbox Mini Snack – bedrukt met naam en plaatje van een vlinder

Yumbox Mini Snack – bedrukt met naam en plaatje van een bloem

Yumbox Mini Snack en Yumbox Original – bedrukt met naam en plaatje van een dino

Yumbox Mini Snack – bedrukt met naam en plaatje van een dino

Yumbox Mini Snack – bedrukt met naam

Interesse in de Yumbox Mini Snack? Klik dan op de onderstaande link om de verschillende Yumbox Mini Snacks te bekijken. Als je weet welke je wilt kopen, dan kun je tijdens het bestelproces een naam (+3.95)  of naam en plaatje (+€5.95) toevoegen. 

Koop een Yumbox Mini Snack

Yumbox Tapas

Yumbox Tapas – de ideale lunchtrommel voor de grote lunch

De Yumbox Tapas is de grootste Yumbox, en ideaal voor tieners en volwassenen. Er passen vier boterhammen in het grote vak, en dan heb je daarnaast nog plek voor andere lekkere dingen.

Yumbox Tapas met naam en plaatje van een vlinder

Yumbox Tapas met naam

Yumbox Tapas met naam

Interesse in de Yumbox Tapas? Klik dan op de onderstaande link om de verschillende Yumbox Tapas lunchtrommels te bekijken. Als je weet welke je wilt kopen, dan kun je tijdens het bestelproces een naam (+3.95)  of naam en plaatje (+€5.95) toevoegen. 

Koop een Yumbox Tapas
yumbox sunburst yellow

Yumbox helpt bij het maken van een gezonde schoollunch doordat je lekker kunt varieren in de lunch voor je zoon of dochter.

Je kunt kiezen uit verschillende trays, ze zijn er met 6 vakjes, met 4 of met 3 vakken.

yumbox lila purple 5

De Yumbox is lekdicht! Hierdoor kun je naast boterhammen of wraps ook vloeibaar eten meegeven. Denk eens aan heerlijke appelmoes, of yoghurt. Het unieke deksel van de Yumbox zorgt ervoor dat het eten er niet uitvalt.

Yumbox panino - saffron orange (4-vaks)

De Yumbox is lichtgewicht en compact met een eenvoudig te openen klip. Hij is gemaakt van stevig plastic, en gaat jaren mee. Hierdoor is de Yumbox geschikt voor peuters, schoolgaande kinderen en natuurlijk ook voor volwassenen.

Pak de Yumbox in voor school, spel en werk.

laatste blogs