Dragen van je kind? Oermensjes helpt je op weg

Wil jij je kind graag ergonomisch dragen? Dan ben je bij Oermensjes aan het juiste adres. In 2019 voltooide ik de opleiding tot draagconsulent bij Instituut voor Hechting. Sindsdien verzorg ik draagconsulten in de loods of op locatie bij ouders thuis. Lees meer over een consult voor jou en je kind.

Je vindt in de Oermensjeswebshop (voorlopig) geen draagdoeken en draagzakken. Deels omdat die al op zoveel plekken te koop zijn, maar vooral omdat ik je graag tijdens een consult persoonlijk adviseer over de beste doek/ drager voor jou en je kind.

Mocht je tijdens een consult nou helemaal verliefd worden op een van mijn doeken of dragers, dan bof je! Alle doeken en dragers in het Oermensjesmagazijn zijn te koop. Tweedehands maar in perfecte staat, met veel liefde ingedragen en klaar voor een nieuwe ronde. Kom langs tijdens een inloopmoment en snuffel tussen al het moois naar jouw favoriet!

Oermensjes heeft diverse doeken en draagzakken in het assortiment die tijdens een consult aan bod kunnen komen. Een greep uit het assortiment:

Een ringsling. Een rekbare doek. Geweven doeken in diverse maten.
Draagzakken van Storchenwiege, Baby Bjorn, Bondolino, By Kay, Manduca, Tula, Ergo Baby, Wompat, Isara