De duurzame RVS fles die altijd van pas komt.

Klean Kanteen: mooie, duurzame en veilige RVS drinkflessen om onderweg, op school, op je werk of gewoon thuis uit te drinken.

Klean Kanteen is het eerste merk dat met BPA-vrije, RVS drinkflessen op de markt kwam. In hippe kleurtjes, diverse maten en verschillende drinkdoppen.

Klean Kanteen is super makkelijk schoon te houden

Makkelijk schoon te maken. Daar houdt Oermensjes van. De drinkflessen hebben een opening die groot genoeg is voor een afwasborstel.

Daarnaast zijn de wanden glad en de hoeken rond, zodat schoonmaken echt super simpel is; even met de hand afwassen. De ongekleurde flessen en de meeste doppen kunnen ook in de vaatwasser.

Klean Kanteen, de groene fles

Nooit meer een plastic flesje kopen. In plaats daarvan hergebruik je je Klean Kanteen drinkfles keer op keer.

De RVS drinkflessen worden onder goede omstandigheden in China geproduceerd, waarbij de fabrieken rekening houden met het milieu en hun werknemers.

Klean Kanteen controleert dit regelmatig (onaangekondigd).

Klean Kanteen: rvs flessen

Hippe kleurtjes, diverse formaten, verschillende drinkdoppen én BPA-vrij. Dat zijn de drinkflessen van Klean Kanteen. Gemaakt onder eerlijke omstandigheden voor mens én milieu.
Daarnaast voorkom je met het gebruik van deze herbruikbare drinkfles ook nog eens een heleboel onnodig plastic, zijn ze makkelijk schoon te maken en nemen ze geen vieze geurtjes op.

Diverse formaten

  • Klean Kanteen Classic: 355, 530, 800, 1200 en 1900 ml.
  • Klean Kanteen Insulated (Thermosfles): 355, 590, 945 en 1900 ml.
  • Klean Kanteen Insulated Wide (Thermosfles met wijde opening): 355, 470 en 590 ml.
  • Voor kinderen wordt de Klean Kanteen Kid aanbevolen, met een inhoud van 355 ml.
 

Diverse doppen

  • Sippy cap/ drinktuit: handig als je kind nog uit een tuitbeker drinkt. Inclusief afdekhoesje. Niet lekdicht.
  • Sportdop: in groen of zwart. Ideaal om te drinken tijdens het autorijden of sporten. Kinderen kunnen hier makkelijk zelf uit drinken. Niet lekdicht.
  • Schroefdop: in groen, zwart, 100% RVS of RVS met bamboe. Gegarandeerd 100% lekdicht.

De doppen zijn gemaakt van Polypropeen (ookwel polypropyleen genoemd). Dit materiaal is veilig, BPA- en weekmakers vrij én eenvoudig te recyclen.

klean kanteen