Ontdek Holztiger bij Oermensjes – je vindt hier het grootste assortiment houten speelfiguren. 

Een leeuw, giraffe, olifant of toch een lief ezeltje en pasgeboren lammetje? Welk figuur kies jij? Spaar je de hele kerststal bij elkaar? Of wordt het een landschap met dinosaurussen? Holztiger maakt duurzaam houten speelgoed dat jarenlang meegaat. Bij Oermensjes vind je een groot assortiment houten speelfiguren.

Holztiger
holztiger boerderijdieren
boerderij figuren
Holztiger bosdieren
bosdieren
dierentuin dieren
dierentuin dieren
Holztiger dino's
dino's
Holztiger bomen en planten
planten en bomen
Holztiger kasteelfiguren
kasteelfiguren
Holztiger kerstfiguren
kerstfiguren
Holztiger waterdieren
waterdieren
Holztiger vogels
vogels
holztiger boerderijdieren
boerderij figuren
Holztiger bosdieren
bosdieren
dierentuin dieren
dierentuin dieren
Holztiger dino's
dino's
Holztiger bomen en planten
planten en bomen
Holztiger kasteelfiguren
kasteelfiguren
Holztiger waterdieren
waterdieren
Holztiger vogels
vogels
Holztiger kerstfiguren
kerstfiguren

Hoogwaardig speelgoed

Holztiger speelfiguren zijn gemaakt van massief Essen- en Beukenhout in Europa. Geverfd met niet-giftige verf en heel goed glad geschuurd. Zo ligt ieder figuur fijn in een klein kinderhandje.

Kunstwerkjes

De figuren zijn stuk voor stuk echt kunstwerkjes. Ze zijn prachtig gemaakt, je kinderen zullen er heel veel speelplezier mee beleven. De dierenstaartjes zijn om verliefd op te worden!

Een groot assortiment Holztiger

Oermensjes heeft een breed assortiment met speelfiguren. Oermensjes verkoopt heel veel dieren, maar ook ridders en prinsessen en alle Kerstmisfiguren. Bestellen van jouw favoriet kan ook!

Oermensjes favoriete figuren:

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger witte toernooiridder (80256)

15.99

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger varken (zeug) (80065)

10.99

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger vogelboom (80218)

17.99

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger roodborstje (80118)

6.99

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger giraffe (80155)

15.99

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger krokodil (80174)

13.99

Holztiger Boerderijfiguren

Met de boerderijdieren van Holztiger speel je een hele dag op de boerderij. Help de boer en boerin met het melken van de koeien, verzorg de lammetjes, laat de varkens in de modder rollen en borstel de staarten van de paarden. Vergeet je de kippen geen eten te geven?

Holztiger Bosdieren

De Holztiger bosdieren zijn een mengeling van lieve schattige beestjes en echte roofdieren. Wie komen er in jouw bos wonen? Schattige egeltjes, konijnen en slakken? Stoere beren, wolven en zwijnen? Combineer je bos met de mooie vogels en natuurlijk een aantal prachtige bomen en struiken.

Holztiger Dierentuin dieren

De Holztiger dierentuindieren zijn grote stoere figuren. Een trompetterende olifant, een nijlpaard met opengesperde bek en een woeste leeuw, met vrouw en kinderen. Welke wordt jouw favoriet? Maak je dierentuin compleet met een panter, een flamingo of een vrolijke aap.

Holztiger Dino’s

Holztiger dino’s spreken alle stoere kinderen tot de verbeelding. Die woest uitziende T-rex of juist een kleine dimetrodon. Deze mooie dino’s gaan jaren mee en zullen nooit uitsterven.

Holztiger Planten en bomen

De Holztiger bomen en planten zijn een prachtige aanvulling op de dieren en mensfiguren. De diverse bomen, planten, struiken en paddenstoelen maken een dierenwereld helemaal af. Ze passen perfect op een seizoenstafel. Laat de vogels in de bomen zingen, pluk met de boer de appels uit de boom of verstop een sluwe ridder achter een bosschage.

Holztiger Kasteelfiguren

Met deze Holztiger ridders kun je een echt riddertoernooi organiseren. De ridders kunnen op de paarden zitten. Er is een koning, koningin en zelfs schildknapen. Welke ridder verslaat de draak en wint de hand van de prinses?

Holztiger Kerstfiguren

Het uitgebreide assortiment Holztiger kerstfiguren mag niet ontbreken bij de Kerstboom. Spaar alle lerstfiguren bij elkaar. Naast kindje Jezus, Jozef en Maria zijn er verschillende engelen, diverse herders en natuurlijk de drie koningen. Vul aan met schapen, een os en een ezel en kamelen. De Kerstman rijdt voorbij in zijn arreslee en brengt cadeautjes rond.

Holztiger Waterdieren

De Holztiger waterdieren is een zeer diverse verzameling. Natuurlijk vind je er een goudvis, maar ook de grote broers orka en walvis. Daarnaast een hele familie aan pinguins en natuurlijk zeehonden en walrussen. Ik kan niet kiezen, jij wel?

Holztiger Vogels

Holztiger vogels: voor in je zelfgemaakte dierentuin, bos of boerderij. Laat de vogels zingen in een Holztiger boom, of graantjes pikken van de grond. Een papagaai en flamingo maken je dierentuin helemaal af, of kies jij voor een uil die loerend rondkijkt vanaf je herfsttafel?

Tags: Oermensjes, Holztiger, Groengoed, Houten speelgoed, speelgoed, duurzaam, handgemaakt speelgoed, Holztiger figuren, Antroposofisch speelgoed, houten beesten, houten poppen, jezus, maria, leeuw, appelboom, big, boer, boerderijhond, boerin, bok, koe, cavia, ezel, gans, geit, haan, kalf, jongen, kat, kuiken, lam, paard, ram, opa, oma, schaap, stier, veulen, zwaan, dolfijn, eend, ijsbeer, kikker, krokodil, pinguin, schildpad, zeehond, zeepaardje, beer, duif, vos, eekhoorn, haas, hert, mol, ooievaar, uil, wolf, wild zwijn, giraffe, haai, gorilla, kameel, kangeroo, krab, leeuwin, nijlpaard, olifant, panter, tijgerwelp, welp, zebra.