Ruilen:
Mocht je een product willen ruilen dan is dat mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Neem contact op met Oermensjes om te vermelden welk product je wilt ruilen en welk product je daarvoor in de plaats wilt ontvangen. Je stuurt ons het product (ongebruikt, in originele staat) retour en je krijgt het nieuwe product toegestuurd. De kosten hiervoor zijn voor jouw rekening. Is er spraken van een fout, gemaakt door Oermensjes? Dan betaal ik uiteraard alle verzendkosten om het juiste product bij jou thuis te krijgen.

LET OP: uit hygiënisch oogpunt kunnen wasbare producten zoals maandverband/cups, luiers en billendoekjes niet geruild worden. Het je een Yumbox laten personaliseren met je naam, dan kan deze helaas ook niet geruild worden.

Retourneren:
Mocht je je bedenken dan heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze te annuleren, zonder opgaaf van reden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. LET OP: bestel je meerdere artikelen en retourneer je ze niet allemaal? Dan ontvang je enkel de kosten voor de geretourneerde artikelen retour. Retourneer je de volledige bestelling? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.  De kosten voor retour van jouw huis naar Oermensjes zijn voor jouw rekening. De kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Oermensjes geretourneerd moeten worden. Meld je retour aan via info@oermensjes.nl Stuur dan dit formulier voor herroeping mee met je retour. Het orderbedrag staat binnen 14 dagen na aanmelding van je retour weer op je bankrekening, mits het product reeds in originele staat retour is ontvangen.

LET OP: uit hygiënisch oogpunt kunnen wasbare producten zoals maandverband, luiers en billendoekjes niet geretourneerd worden.