Verjaardagsservice van Oermensjes

Voor de verjaardag van je kind of jezelf wil je graag mooie, verantwoorde, duurzame cadeautjes vragen. Cadeautjes die niet altijd te koop zijn in de stenen winkel op de hoek. Online wel, maar ja… dan slurpen de verzendkosten al het grootste deel van het budget op, ook zonde. Daarom bedacht ik de Oermensjes verjaardagsservice.

Hoe werkt de verjaardagsservice?
Per mail stuur je een berichtje dat je graag gebruik maakt van deze service. Ik maak achter de schermen een code voor je aan die je aan de gasten kunt uitdelen. Wanneer gasten bij Oermensjes een aankoop doen met deze code, pak ik het in, schrijf de naam van de gever er op en verstuur alle bestelde cadeautjes in 1x naar het vooraf afgesproken adres. De verzendkosten betaalt Oermensjes.

Download alvast het gratis verlanglijstje

Spelregels
Je neemt minimaal 2 weken voordat de cadeautjes in huis moeten zijn contact op. Samen spreken we een uiterste verzenddatum af naar het door jou opgegeven adres.

De code is geldig op alle producten maar geeft geen korting. Het is voor mij enkel een seintje dat al deze bestellingen moeten worden ingepakt en samen worden verzonden.

De verzendkosten zijn voor rekening van Oermensjes. Om misbruik te voorkomen wordt er minimaal 3x van de code gebruik gemaakt. Het maakt niet uit wat het bedrag van iedere losse bestelling, danwel van de bestelling totaal is. Bij minder dan 3x gebruik van de code, brengt Oermensjes de verzendkosten in rekening.

Oermensjes heeft een inpakbeleid. De cadeautjes van de Verjaardagsservice zullen dan ook zoveel mogelijk zero-waste worden ingepakt.