Het nieuwe magazijn

oermensjes magazijn

Dat ik onlangs met Oermensjes ben verhuist zal je vast niet ontgaan zijn. (Zag je het foto-album op de facebookpagina al?) Een super fijne loods van 50m2 op fietsafstand van mijn huis. Heerlijk!

Na twee jaar Oermensjes vanaf mijn zolderkamer gerund te hebben, was het tijd voor iets groters. De webshop breidt zo uit, dat paste gewoon niet meer. Nu heb ik grote IKEA-stellingkasten vol met al het groengoed, een ruimte om alles in te pakken én ook nog een tafel om met jullie koffie aan te drinken, te werken en workshops te geven. De loods ligt op een bedrijventerreintje waar de eigenaren zelf ook wonen. Er is dus altijd wel iemand aanwezig op het terrein. Wel zo fijn als ik na een workshop in het donker moet afsluiten en naar huis fiets.

Voor jullie brengt het ook veranderingen met zich mee, zo’n nieuw magazijn. Je kunt namelijk je bestelling komen ophalen, even thee leuten (met Tony’s Chocolonely uiteraard), de producten bekijken, voelen, ruiken, vragen over stellen, etc. Vanaf september 2019 zal ik op vaste momenten inloopdagen gaan houden. Dagen waarop ik er ben om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van een cadeautje. Buiten die uren ben ik er natuurlijk ook, dus als het je beter uitkomt maken we gewoon een aparte afspraak.

In de avonduren verhuizen de babygebarenworkshops van mijn woonkamer naar de loods. Hier hebben we de ruimte (én hoeven man en kinderen niet meer verplicht om 19.15 naar boven te vertrekken 😉 ) om alle gebaren te oefenen en kan ik je alle producten laten zien. Datzelfde geldt voor de draagconsulten, ook deze ga ik vanuit het magazijn verzorgen, maar ik kom natuurlijk ook nog steeds graag naar je toe.

De komst van dit magazijn op afstand maakt ook een afstand tussen mijn werk- en privé leven. Ik heb én hoef geen 9-5 baan. Ik vind het heerlijk om mijn eigen werkuren te bedenken. Net zo heerlijk als dat ik het vind om mijn privé-uren in te plannen. Uren die ik besteed aan man, kinderen, familie en vrienden. Dat maakt dat wanneer jij om zondagochtend om 07.30 een mailtje stuurt over een product, ik daar maandag op antwoord. Ik ren niet meer even naar boven om een foto van iets te maken, iets voor je op te meten, of om te checken of iets op voorraad is (vertrouw op de voorraad in de shop, maar bij twijfel mag je altijd mailen. Dat doe ik allemaal nog steeds graag, maar dan wanneer ik in de loods ben, niet meer op mijn vrije momentjes. Je mag er grofweg vanuit gaan dat ik op maandagochtend, dinsdag, woensdagavond, donderdag, vrijdagochtend aan het werk ben. Per mail ben ik het beste te bereiken maar langskomen is nog gezelliger! 

Wat is jouw ideale inloopmoment?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

    Een reactie op “Het nieuwe magazijn

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    De waardering van www.oermensjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 44 reviews.