Kleuren met Crayon Rocks

crayon rocks ervaringen

Kleuren met Crayon Rocks

Wat een heerlijke krijtjes zijn het toch. In zoveel verschillende tinten. Op een regenachtige middag na school pakken we ze er graag bij. Waarom? Ik vroeg het mijn kinderen en dit was hun reactie:

-Ik kan zo oefenen met hoe ik een pen vast moet houden, want in groep 4 schrijven we alles aan elkaar met vulpen (Aafke)

-Je hoeft niet hard te duwen, zo krijg ik ook geen gaatjes in mijn tekening (Douwe)

-De huidskleur is tof voor mijn poppetjes (Mijntje)

Daarnaast riepen ze ook alle drie: je krijgt er geen vieze handen van (de krijtjes geven niet af), ze drogen niet uit zoals stiften en er zitten meer verschillende kleuren (tinten) in, dan in een standaard pakje met krijtjes of ander soort kleurtjes.

Is je kindje nog wat kleiner dan kan het gebeuren dat hij even moet proeven hoe zo’n krijtje smaakt. Hoewel dat natuurlijk niet te bedoeling is, hoef je niet meteen in paniek te schieten. De krijtjes zijn niet giftig. Het maakt wel dat je bij kinderen onder de 3 jaar blijft opletten als zij met de krijtjes in de weer zijn. Gezien de werking van deze krijtjes (niet hard hoeven duwen, spelenderwijs pengreep oefenen) zijn de Crayon Rocks heel geschikt voor jonge kinderen, onder begeleiding van een volwassene.

Kleuren met Crayon Rocks
Kleuren met Crayon Rocks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.oermensjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 67 reviews.