Lijstje van 2018

Het lijstje van 2018

Het einde van het jaar nadert. Zo ook het maken van lijstje. Vorig jaar schreef ik er eentje over de tien leukste producten die ik toevoegde aan de Oermensjes webshop. Dit jaar? Het lijstje van 2018: de tien populairste producten volgens jullie! Ik heb gekeken naar de verkoopaantallen en dan rolt daar dit lijstje met jullie favorieten uit. (overigens heb ik gekeken naar de verkoopaantallen exclusief verkoop tijdens beurzen)

Jullie top 10 van 2018

  1. We love the planet- blikje
  2. Humble brush tandenborstel
  3. We love the planet- stick
  4. Lotte en Max dvd boxen
  5. Yumbox panino
  6. Drink in the box- replacement kit
  7. Reuze Speelknijpers
  8. Herbruikbare groentezakken
  9. Voordeelsets Holztiger
  10. Wasbare make-up doekjes

We Love The Planet- blikje

We love the planet- deodorant

De absolute nummer 1. Met stip! Maar liefst 158 blikjes gingen er naar jullie toe. Dé favoriete geur is er niet echt, de verkoop per geur ligt dicht bij elkaar. Ik kan me helemaal vinden in deze nummer 1, ik blijf dagelijks gebruiker van deze super fijne deo.

 

Humble Brush Tandenborstel

humble brush tandenborstel gekleurd

Ok, een beetje valsspelen doe ik hier wel, want ik heb zowel de verkoop van tandenborstels voor volwassenen als voor kinderen bij elkaar opgeteld. Maar dan nog blijkt dat jullie maar wat graag poetsen met deze fijne bamboeborstels, gele bij voorkeur.

 

We love the planet- stick

We Love The Planet deo-stick

Één merk gewoon twee keer in de top 3. Wauw! Logisch vind ik, want de deo is zo fijn. De stick kwam pas later dit jaar in de webshop, vandaar dat de verkoop niet zo hoog is als het aantal blikjes. Maar toch gingen er 74 sticks naar jullie. Net als bij de blikjes ligt hier de verkoop per geur heel dicht bij elkaar.

 

Lotte en Max dvd boxen

Lotte en Max dvdbox

Op de vierde plek: de Lotte en Max dvdboxen: meerdere dvd’s voor een goedkopere prijs. (Nog tot 1 januari extra in de sale!) Met een lichte voorkeur voor de 3-dvdbox, maar ook die van 5 en 8 vlogen over de toonbank. Dat maakt heel veel gebarende kindjes die hopelijk nog beter begrepen worden.

 

Yumbox Panino

Yumbox panino - blue fish (4-vaks)

De nummer vijf is de yumbox panino. Een vier vaks broodtrommel die je keer op keer kunt gebruiken. Jullie hebben een lichte voorkeur voor de blauwe kleuren, gevolgd door de roze en groene trommels.

 

 

 

Drink in the box- replacement kit

Drink in the box- replacement kit

Drink in the box, ik ben fan! Ontzettend fijne drinkbekers die niet lekker én tegen een stootje kunnen. De rietjes zijn wel eens aan vervanging toe. Aan jullie koopgedrag te zien worden deze drinkbekers veel gebruikt, want de replacement kit staat op een zesde plek in de top 10.

reuze speelknijpers

 

Reuze Speelknijpers

Reuze Speelknijpers

 

Wat zijn er veel hutten gebouwd dit jaar! Ruim 50 sets reuze speelknijpers verkocht ik aan jullie. Geheime grotten, kastelen of een schaduwdoekje? Het kan allemaal met deze handige houten knijpers.

 

 

 

Herbruikbare Groentezakken

Herbruikbare groentezakken

Wat een fijn product! Hier ligt er een setje in de keukenla, klaar om mee te gaan bij het boodschappen doen. Jullie gebruiken ze ook fanatiek aan de cijfers te zien. De herbruikbare groentezakken zijn er in 5 formaten. Geschikt voor nootjes en pinda’s tot aan hele kroppen sla of bloemkool.

 

Holztiger voordeelsets

Holztiger voordeelset boerderijdieren

33 Holztiger voordeelsets stelde ik dit jaar samen. Geen één was hetzelfde. Misschien is dit wel een van mijn favoriete producten om aan jullie te verkopen: een leuk setje dieren of mensfiguren samenstellen waar jullie heel lang plezier van hebben.

 

 

 

Wasbare Make-up doekjes

Wasbare make-up doekjes

De hekkensluiter van 2018: de wasbare make-up doekjes van Imse Vimse. Een setje van 10 doekjes in een handig netje om ze bij elkaar te houden. Overigens stonden de ImseVimse wasbare inlegkruisjes op plek 11 en vielen daardoor net buiten dit lijstje.

 

 

 

Dit was de top 10 van 2018. Hoe de top 10 van 2019 er uit gaat zien? Ik ben benieuwd. Blijft de top hetzelfde (net als bij de Radio 2- top 2000, al jarenlang dezelfde nummer 1) of komt er een nieuwe binnenkomer vanuit het niets aan de leiding? Welk product zie jij graag terug in de top? Post hier hieronder, ik hoor het graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.oermensjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 97 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt