Jezelf of iemand anders verrassen met leuke groene en duurzame producten? Dat kan met de Oermensjes Mysterybox.

Mysterybox

Actie
50.00
Actie
75.00
Actie
25.0074.95
10.0075.00

Ansichtkaarten

Seizoenstafel Starterkit

12.50

Andere Oermensjes Specials

Actie

Buiten spelen

In de tuin spelen

19.99
10.0075.00
Actie

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger voordeelset ridders

59.99

Herbruikbare producten

Groen-doen Pakket

14.95
Actie
9.95
Actie
25.0074.95
Actie
75.00
Actie
50.00
Actie

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger voordeelset dierentuindieren

49.99
3.35100.00
Actie
31.95
Actie

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger voordeelset bosdieren

36.99
Actie
9.50
Actie
25.00
Actie

Holztiger houten speelfiguren

Holztiger voordeelset boerderijdieren

46.99

Mysterybox, hoe werkt het precies

Hoe werkt het precies – zo’n Mysterybox?

Bij Oermensjes kun je kiezen uit drie verschillende mystery boxen. Iedere box heeft een hogere waarde dan dat je betaalt, dat is alvast cadeautje nummer 1. Daarnaast is de box gevuld met toffe producten, mooi speelgoed, fijne hergebruikers… aangepast aan de wensen die jij doorgeeft tijdens het bestellen.

Stap 1 – Kies een maat

Mysterybox oermensjes

De Mysterybox is er in drie verschillende maten – klein, middel, groot. Als eerste stap kies je de maat.

Kleine Mysterybox

De Kleine Mysterybox kost 25 euro. De waarde van de spullen die er in zitten vertegenwoordigen tussen de 27,50 en 30 euro. Deze box is ideaal als cadeautje voor jezelf, je kind, of als cadeautje voor iemand. 

Middel Mysterybox

De Middel Mysterybox kost 50 euro. De spullen in de mysterybox vertegenwoordigen een waarde die zo’n 15% hoger liggen. Deze box is perfect als verrassing voor meerdere kinderen, een klein gezin of als kraampakket. Vier bijvoorbeeld de start van een vakantie of een andere bijzondere gebeurtenis.

Grote Mysterybox

De Grote Mysterybox kost 74,95 euro, en vertegenwoordigd een waarde van zo’n 90 euro. Deze box is bijvoorbeeld geschikt als cadeau gedurende de decembermaand, of om het einde van het schooljaar te vieren. 

Stap 2 – Bepaal je wensen

thema mysterybox

Zodra je de juiste maat hebt gekozen, vertel je wat je wensen zijn. Op basis van deze informatie zoeken wij er mooie producten bij die aansluiten bij je wensen. 

Thema

Is het een mysterybox voor binnen, of juist voor buitenspelen? Is het een verassingsdoos met spullen voor naar school of werk, of ben je op zoek naar een mooie verzorgingsbox? 

Leeftijd

Vul ook de leeftijd in van degene(n) voor wie de mysterybox bestemd is. Een verzorgingsbox voor kinderen is namelijk niet hetzelfde als een doos voor een babyfeestje. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent voor een doos voor het hele gezin, geef dit dan ook aan ajb.

Voor wie is de Mysterybox

Zoek je een Mysterybox voor een jongen / meisje, of voor volwassenen, je opa/oma, of voor het hele gezin. Geef het aan en dan houden we er rekening mee.

Wil je nog meer informatie kwijt, geef het dan aan in het notitie veld bij het afrekenen. Zo kunnen we rekening houden met je wensen.

Stap 3 – Spannnnnend……. 🙂 

Nu is het afwachten tot je Mysterybox binnenkomt. Zodra al je cadeautjes verpakt zijn sturen we de box op, en is het afwachten tot hij binnenkomt.

Heel veel plezier, en zet je een foto op de Facebook Groep met de resultaten? 

Lijk het je ook leuk om ideëen uit te wisselen over groen-goed producten, en ervaringen over duurzaam opvoeden met elkaar te delen? Schrijf je dan nu in voor de Groen Goed Gebabbel Facebook groep.

Oermensjes Cadeaubon

Wil je liever zelf een keuze maken? Dan is de Oermensjes cadeaubon het cadeau voor op jouw verlanglijstje. De cadeaubon is er al vanaf €3,29 wat voor de kenners natuurlijk helemaal geen raar bedrag is: de waarde van een reep Tony.

Mysterybox, een kijkje achter de schermen

De mysterybox, misschien wel het leukste product uit de webshop.

Product, eigenlijk producten. De Mysterybox bestaat namelijk in drie verschillende formaten. Wat is er nou zo leuk aan het kopen van een verrassing? Dan weet je helemaal niet wat je krijgt! Nou, dat dus, dat is er zo leuk aan.

Het idee achter de mysterybox

Een mysterybox, overgewaaid uit Amerika en hard bezig hier in Nederland ook een rage te worden. In een webshop koop je voor een X bedrag een verrassing. De waarde van de box is bij Oermensjes altijd wat hoger dan dat je er echt voor betaalt, dat is dus alvast cadeautje nummer 1. Bij de meeste webshops- zo ook bij Oermensjes, kun je vervolgens een wensenlijstje opgeven. Bij Oermensjes ziet dat er uit als een kort vragenlijstje. Je vult de leeftijd van je kind in, het geslacht en eventueel een keuze voor het thema. Afrekenen en daarna, ongeduldig wachten op de pakketbezorger. Voor mij begint het dan pas…

Achter de schermen

Je bestelling komt binnen in mijn inbox. Ik zie alleen jouw naam en wensenlijstje, verder ken ik je niet. Dus daar gaat het grote samenstellen, inspiratie opdoen (en gokken) beginnen. Pooh, wat scheelt het dat ik dan zelf drie kinderen heb en dus wel een beetje kan inschatten wat een bepaalde leeftijd leuk vind. Maar toch… hou je meer van houten speelgoeddieren of juist van lekker tutten in bad.

Knutselkinderen of bob de bouwers? Ik hoop maar dat ik goed gok. Na een nachtje slapen (of 2) staat er meestal een toffe verzameling producten op mijn bureau. Even een foto maken en die sturen naar een hulplijn (een vriendin met kinderen in de leeftijd van die van jou. Vinden haar kinderen dit leuk? Dan waag ik de gok.)

Deze producten pak ik stuk voor stuk in, want hé, het is wel een doos met cadeautjes. Een kaartje erbij, opsturen én dan maar wachten op de juich berichten van de ontvangers. Hopelijk heb ik goed gegokt en valt de mysterbox in de smaak.

Verrassing!

Persoonlijk vind ik het leuk spannend, om niet te weten wat je krijgt. Dat maakt ook dat ik de vragenlijst bij het aanschaffen van de mysterybox beperkt heb gehouden. Immers, als je 86 voorkeuren op kunt geven, wat is er dan nog voor verrassing? Natuurlijk is het zonde om dingen dubbel te krijgen, dus je mag echt wel vertellen wat je al hebt. Maar een precies wensenlijstje doorgeven? Nee, daar doe ik niet aan. Dan is het toch ook geen verrassing meer? Shop dan lekker zelf en kies precies wat je leuk vind. 

Voorbeeld Mysteryboxen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *