Nationaal Park ‘de Hoge Veluwe’

Nationaal Park Hoge Veluwe – Hier spreken we vaak af wanneer we met vrienden of familie iets willen ondernemen. Je kunt hier een witte fiets pakken en een lekker stukje gaan fietsen. Picknickspullen en een kleedje mee, topdag! Er zijn fietsen met kinderzitjes, maar je kunt ook een bakfiets huren als je kind nog te klein is voor in een zitje.(reserveren is dan handig)

Als we hier naar toe gaan dan spreken we af bij het Parkrestaurant – daar kunnen ouders lekker een kopje thee drinken terwijl de kinderen los gaan in de speeltuin. Dit restaurant ligt centraal in het park.

In het midden van het park staat het Museonder (dit zit bij de prijs van het park in) en vind je een leuke tentoonstelling over de geologie van de Hoge Veluwe. Op het plein voor het Museonder worden vaak leuke activiteiten georganiseerd, zo hebben we afgelopen zomer een windwaaier geknutseld. Een bezoek aan de beeldentuin van Kroller-Muller is zeker ook een aanrader met kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op - drukte bij PostNL

Door Corona is het drukker in de online winkel, en kan het zijn dat je pakketje langer onderweg is. Houd hier rekening mee bij het bestellen
ALTIJD OP DE HOOGTE?
schrijf je dan in voor de nieuwsbrief
close-link
Click Me
De waardering van www.oermensjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 67 reviews.