Verrassing, cadeautjes,… de Mysterybox!

Mysterybox
Mysterybox - klein

De mysterybox. Misschien wel het leukste product uit de webshop. Of eigenlijk producten, want de Mysterybox bestaat er in drie verschillende formaten. Wat is er nou zo leuk aan het kopen van een verrassing? Dan weet je helemaal niet wat je krijgt! Nou, dat dus, dat is er zo leuk aan.

Het idee achter de mysterybox
Een mysterybox. Overgewaaid uit Amerika en hard bezig hier in Nederland ook een rage te worden. In een webshop koop je voor een X bedrag een verrassing. De waarde van de box is bij Oermensjes altijd wat hoger dan dat je er echt voor betaalt, dat is dus alvast cadeautje nummer 1. Bij de meeste webshops- zo ook bij Oermensjes, kun je vervolgens een wensenlijstje opgeven. Bij Oermensjes ziet dat er uit als een kort vragenlijstje. Je vult de leeftijd van je kind in, het geslacht en eventueel een keuze voor het thema. Afrekenen en daarna, ongeduldig wachten op de pakketbezorger. Voor mij begint het dan pas…

Achter de schermen
Je bestelling komt binnen in mijn inbox. Ik zie alleen jouw naam en wensenlijstje, verder ken ik je niet. Dus daar gaat het grote samenstellen, inspiratie opdoen (en gokken) beginnen. Pooh, wat scheelt het dat ik dan zelf drie kinderen heb en dus wel een beetje kan inschatten wat een bepaalde leeftijd leuk vind. Maar toch… hou je meer van houten speelgoeddieren of juist van lekker tutten in bad. Knutselkinderen of bob de bouwers? Ik hoop maar dat ik goed gok. Na een nachtje slapen (of 2) staat er meestal een toffe verzameling producten op mijn bureau. Even een foto maken en die sturen naar een hulplijn (een vriendin met kinderen in de leeftijd van die van jou. Vinden haar kinderen dit leuk? Dan waag ik de gok.) Deze producten pak ik stuk voor stuk in, want hé, het is wel een doos met cadeautjes. Een kaartje erbij.Opsturen én dan maar wachten op de juichberichten van de ontvangers. Hopelijk heb ik goed gegokt en valt de mysterbox in de smaak.

Verrassing!
Persoonlijk vind ik het leuk spannend, om niet te weten wat je krijgt. Dat maakt ook dat ik de vragenlijst bij het aanschaffen van de mysterybox beperkt heb gehouden. Immers, als je 86 voorkeuren op kunt geven, wat is er dan nog voor verrassing? Natuurlijk is het zonde om dingen dubbel te krijgen, dus je mag echt wel vertellen wat je al hebt. Maar een precies wensenlijstje doorgeven? Nee, daar doe ik niet aan. Dan is het toch ook geen verrassing meer? Shop dan lekker zelf en kies precies wat je leuk vind.

mysterybox groot

Actie
50.00
Actie
74.95
Actie
25.00
3.35100.00
Actie
31.95

Herbruikbare producten

Groen-doen Pakket

14.95
25.0074.95
Actie
25.0074.95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vakantie melding! 
Van 16 juli tm 29 augustus staat Oermensjes in vakantie-stand.
Je bestelling wordt binnen 48 uur verzonden.
Van 6 tm 25 aug wordt je bestelling verzonden met een vertraging (max 2 weken)
Vanaf 30 aug verzend Oermensjes weer elke dag.

 
close-link
De waardering van www.oermensjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 82 reviews.